miercuri, 18 februarie 2009

Greu ...

Bun, am avut o sesiune destul de urata aseara. Am jucat un pic peste 800 hands (in mod normal ar trebui vreo 500) si am stat peste 2h, 30 min. la mese pana peste 01:30. Am intrat destul de rapid in gaura la inceputul sesiunii si am tot stat sa recuperez.

Am jucat cu 10$ - shortstack 25NL, 6 tables. Dupa 2 maini AA vs. set in care m-am dus in cap si un 2nd nut flush vs. str. flush eram la -35$ si dai si lupta apoi sa-mi revin pe zero macar. Am reusit sa ma pastrez cat de cat calm, nu-mi reprosez prea multe pt. cum am jucat mainile astea, oricum, parerea mea e ca nu de acolo mi se trage ca am recuperat greu, ci de la alte maini. AA e normal sa te duca in gaura pe flop not scary cand prinde adversarul set, iar cu 2nd nut flush cred ca o sa platesc mai mereu, desi linia de bet a adversarul imi spunea ca nu are nut flush, aparase, usor speriat, prea mult pot-ul, iar pe river cand a venit a 4-a culoare i-a venit sufletul la loc, bineinteles ca instinctual m-am gandit la str. flush dar trebuia s-o "vad" neaparat. Problema ramane totusi stilul meu LAG, tendinta de bluff ceva mai ridicata si tendinta de a plati prea usor ... intr-un cuvant DISCIPLINA. Acum incepe sa apara inca o problema: usor, as tinde sa maresc buy-in sperand sa ajung sa joc cat mai aproape de full-stack, iar aici incepe sa apara efectele lipsei mele de disciplina. La 10$ deja sunt 40 bb si cand vad un raise de 4 bb sau un 3bet, iar eu am 40bb+ in fata imi este ceva mai usor sa platesc, cateodata chiar OOP, ceea ce e destul de grav. Daca aveam decat 20-25bb in fata probabil ar fi fost fold sau shove, care e oricum mult mai bine decat call. Asta e un lucru de notat, trebuie sa fiu mai atent la asta.

Oricum, am reusit sa-mi revin si sa inchid seara +10$, adica ceva gen 2.5PTBB, si am jucat destul de linistit pe final, inclusiv fold la un 88 pre-flop si chiar la un QQ cand se bateau in 3bet-uri vreo 2 regulars, am dat asa de linistit fold la QQ(dupa un 3bb open-raise al meu) incat nici macar nu m-a interesat daca as fi castigat.

Altfel, sa vedem ce mai incerc sa joc diseara. Pot ramane la 6 tables 10$ sss la 25NL, sau 10$ sss la 50NL. Este posibil ca mai tarziu, pe la 22:30 dupa ce culc fetitza sa incerc ceva STG de 45 players(vedem daca 6.5$ sau 12$), oricum doar atunci as avea timp sa zic ca pot sta linistit la PC peste 1 ora cat dureaza un STG Turbo de 45 players, altfel raman la ring.

Motivul pentru care ma gandesc la STG-uri e ca, dupa cum mi s-a atras atentia, am avut ceva succes in trecut si poate ca ar fi o solutie de a face un boost la BR, pentru a putea juca ring la mize ceva mai motivante ;). In definitiv asa i s-a intamplat si colegului rautz, cand avea BR de 150$ a luat un turneu de 1350$ si dus a fost apoi, asta neinsemand ca si eu m-as duce la fel ca el, diferenta de disciplina e destul de mare intre noi.

Ok, bafta si sa ne vedem sanatosi!

Era sa uit:
Bankroll Stars +10$ = 120$.
Bankroll MB = 50$.
Retras = 0$.