miercuri, 4 martie 2009

Blogosfera

L-am descoperit pe amicul Touche in blogosfera!
L-am adaugat la bloguri pe care le urmaresc.
Mai adaugam un obiectiv pentru luna asta, fiind inspirat de touche.
Obiectiv: Sa ies in fata lui Touche in Leaderboard! Azi are +46$ avans in fata mea si e pe loc3 iar eu pe loc7 in clasamentul intermediar.

Let's go go go!

Interesant ...

Ziua de azi o sa fie mult mai buna :). N-o sa mai am asptectul ala obosit si suparat la munca :D. Ma afecteaza ceva rezultatele astea la poker, daca ieri am inceput ziua cu -16$ in cap ma tot intrebau colegii: "Ce-ai patit mah?" si eu le raspundeam:"Ah, nimic, sunt asa .. obosit .." si ei erau bineinteles :).
Azi probabil o sa fiu mult mai zambitor.
Deci,ca sa fie stabilit: seara incerc sa joc ceva SNGs pt. Leaderboard(eventual si vreo 4-6 bucati la pranz daca ma misc repede acasa in pauza de pranz, SNGs astea dureaza cam 30 min.), iar dimineata incerc sa ma trezesc cat mai devreme sa joc cash.
Ieri am reusit sa bag vreo 17 SNGs de 10 + 0.4$ Turbo DoubleOrNothing. Interesante turnee, nu sunt foarte simple, desi par, am vazut ceva regulars la ele care desi par ca joaca bine, nu o fac ... tight is right, dar pana la un anumit punct. Daca nu esti focusat mereu pe ce se intampla in orice moment poti foarte usor sa ti-o iei, mai ales daca patesti ca mine sa zbori din turneu cu all in pre-flop cu mult asteptatul AA vs un J8o amarat. Oricum, rezultat: 17 jucate, cost 176.8$, 11 castigate = 220$, profit 43$, adica ROI ~ 25%, ar fi bine daca as reusi sa pastrez ritmul asta, adica as putea profita ~ 400-500$ din treaba asta intr-o luna, and that is not bad.
O mica problema ar fi cam m-am intins cam mult aseara asa ca iar m-am sculat destul de tarziu dimineatza si nu prea a mai fost timp de Ring.
Am jucat iar grabit vreo 40 de min., 4-6 mese 50 NL ss, 13-14$ intrarea am reusit vreo 200 hands. Am inceput in gaura din primele maini cu ajutorul unor calling stations care au primit ajutorul asteptat pe river, -22$ din primele 20 de maini, am facut un split pot cu mult asteptatul AA, all in pre-flop vs. un fish cu A7o, cu board 2,3,4,5. Dar astea m-au ajutat sa-mi notez fishii, iar dupa cele 200 hands am inchis cu vreo 60$ pe plus, and that is preaty fucking cool!
Dupa cum spunea, ma simt bine(in control) la 50NL ss, reusesc sa fac bani nu cu maini neaprat premium, incerc sa joc cat mai bine in functie de fiecare situatie in parte.
Am retras 80$ in MB ca si BR de reconstructie pt. 50NL in caz de dezastru, trebuie sa mai retrag pana o sa fie 110$.

Bun, mergem mai departe si sa vedem cum mai evoluam.

Bankroll Stars +103$ = 127$.
Bankroll MB = 70$.(br 25NL ss) + 80$(br 50NL ss)
Retras = 0$.