joi, 21 ianuarie 2010

Cinste ei !

Din cand in cand mai gasesti oameni cu spirit civic, oameni care-si dedica viata pentru a ajuta oameni. Astfel de cazuri imi pastreaza vie speranta ca poate totusi, candva, ne vom schimba.

Iana Matei a fost aleasa Europeanul anului 2010. Iana conduce o organizatie, Reaching Out, care se ocupa de copiii care au cazut victime traficantilor de persoane. Cei cu limbaj mai “tehnic”, le numesc pe beneficiarele muncii ei pline de suflet “prostituate minore”, facind abstractie de faptul ca fetele nu au practicat voluntar prostitutia.Cei cu un limbaj inca si mai tehnic, poate, i-au spus Ianei ca se ocupa de “curve proaste”.
Pentru toate aceste motive, Iana nu a primit, in cei 11 ani de activitate, niciun sprijin material din România, nici din zona guvernamentala, nici din cea de business.

Procedurile guvernamentale cer dezvaluirea identitatii fetelor si inscrierea lor intr-o baza de date, lucru pe care Iana refuza sa-l faca, pentru a proteja copilele.

SNG's 20.01.2010

God save AUTOSAVE! scrisesem 50% din postarea asta si mi se inchideau ochii cand imi face browserul o magarie in timpul unui import de hands pentru replayer si-mi inchide tot, daca nu avea blogger.com autosave, nu mai aveam putere sa reiau tot ce bagasem.

Ok, am jucat ceva mai bine in seara asta. Am avut stats VP25/PR19/AF5, adica destul de ok pentru 6-max. Per total nu sunt multumit, am jucat destul de bine toata sesiunea, si constant pana la ultimele 2 turnee la care am jucat ok chiar si pe bubble, dupa peste 2 niveluri jucate in 3 in care am jucat TAG, m-a lovit strechea si am facut praf 2 situatii care puteau sa mai aduca macar un 12$ acolo. Am avut si ceva ghinion, postez si mainile care-mi puteau aduce ceva mai multi bani dar si cum m-am "spart" la ultimele 2 SNG(asta ca pedeapsa :D)

Aici il mulgeam asa de linistit, chiar si cu flush draw pe masa, speram la un K la el sau over pair ceva. Iar pe final niciodata nu cred ca mi se poate intampla chiar acum sa aiba un 7 ...


HU - Asta a fost de departe cea mai dureroasa mana, e incredibila mana!


Tot HU, tot dureroasa ca si cea de mai sus:


cele 2 iesiri(joc foarte prost) de la ultimele SNG - le pun ca pedeapsa:


si



Mainile astea ma intereseaza de discutat:
1.

2.

3.

mainile 2 si 3 sunt dintr-un SNG la care nu aveam cum sa ratez banii si totusi am reusit.

Cam asta a fost in seara asta, cum ziceam se poate si mai bine si aici nu ma refer la bani ci strict la joc. Am jucat relativ ok dar si prost in anumite cazuri si chiar au fost cam 3 SNG care puteau fi ITM(In The Money) si hnu au fost strict pe jocul meu prost. Ca si bani tinta mea ar fi 1,5$/SNG, la vreo 15 pe seara medie profit 22,5$ este super ok.

Ah, uitasem situatia generala: