joi, 5 martie 2009

Cum ziceam, greu ...

Nu am reusit sa scot profit ieri la SNGs, amicul touche o sa se departeze linistit in viteza cee'd-ului sau in clasament, dar noi avem incredere in 320d-ul nostru, nu are el demarajul de benzinar ca cee'd-ul lui touche dar cand intra cuplul de diesel e belea :D si atunci sa vezi ce pot face cei 136cp.
Deci, 17 jucate, 9 castigate, 10$+0,4$ turbo DoubleOrNothing. Cost 176.8$, castig 180, profit 3$, bine ca nu am iesit in gaura. E posibil sa nu fi jucat suficient de atent, desi am maxim 15% vp$ip, poate-mi pierd rabdarea cand in 17 SNGs, +650 hands nu ai nici macar un AA sau KK si ar fi trebuit sa am vreo 3 din fiecare. Culmea, am jucat asa de linistit si calm, zic eu chiar tight de nici nu mi-am dat seama de lipsa AA, KK. Am vazut abia la sfarsit cand incercam sa analizez de ce am avut rezultate proaste. Oricum, am iesit break-even ceea ce e bine pt. card dead. E si maine o zi pentru SNGs. Ah, e posibil sa fie si din cauza ca am jucat 80% 6 tables si nu ma simteam la fel de in control asupra actiunii de la mese ca la 4 tables. Poate incercam azi strict 4 tables la SNGs.
La cash iar am pierdut startul, m-am trezit iar tarziu dimineata, am bagat vreo 200 hands(eu as vrea minim 500). Si iar am avut ghinion din start cu un set vs quinta pe flop, raise, re-raise, all in. Nu pot sa dau fold la set pe flop, nici nu stiu daca ar trebui, presupun ca nu. L-am pus chiar pe quinta, dar cum ziceam, nu pot da fold la o mana atat de puternica. Partea proasta a fost ca deja castigasem ceva la masa aia si am pierdut destul de mult, vreo 22$ pe o mana, dat fiind ca intrasem cu 14$ si ma uitam sa cam ies, a fost destul de nasol. Am ajuns apoi repede la -30$. Cum actioneaza tilt-ul la mine: respectivul care-mi luase cei 22$ mi se parea cam loose(bineinteles, toti care ma ard cu T9offs mi se par la fel) asa ca am zis sa-l pedepsesc eu :D. Am reincarcat cu 22$ la masa, am mai luat ceva tot acolo, aveam vreo 36$, imi vine AK, agresiv ca de obicei, intra si omul nostru in mana loose cum era, flop TJ5, frumos pentru Q9offs al lui, check - check, turn Q, eu check, potul era vreo 4,5$ de la raise-ul meu pre-flop, el vazandu-se cu dama cere vreo 2,5$, imi plateste instant re-raise 7,5$, river 8 face omul quinta iar si imi plateste cu inima impacata over-bet-ul meu de all in oop. Pot spune ca am avut noroc, am mai miscat ceva si pe la celelalte mese si am inchis cu +20$ la cash, in 200 hands, un 10ptBB norocos.
Am mai retras 30$ in MB pt. BR de 50NL ss, acum am 2 BRs de reconstructie in MB, 70$ pt. 25 NL si 110$ pt. 50 NL. Cu ce am in cont la Stars pot juca mai linistit. Daca o sa creasca in continuare, probabil ca o sa incerc sa intru putin cu 22$ la 50NL, semi short-stack, inainte de a trece la 100NL ss, 22$ intrarea.
Cam atat, sunt curios cat avanseaza touche in top.

Bankroll Stars +23$ = 120$.
Bankroll MB = 70$.(br 25NL ss) + 110$(br 50NL ss)
Retras = 0$.