joi, 28 ianuarie 2010

Pauza

Am facut un pic de pauza.
Nu prea mi-a mers pokerul zilele astea.
Ceva downswing.
Mi-am luat BAN 2 zile pe holdem.ro.
E incredibil ce se intampla acolo. Prostia si nesimtirea la ea acasa si Sever, adminul, e praf la capitolul logica. E de o nesimtire groaznica. Ii dau report post cand se sare calul si nu face nimic. Cand se ajunge prea departe abia atunci intervine si se ia de altul, nu de ala care a pornit scandalul si pe care eu il raportasem inca de la inceput, ca sa inabuse din fasa pornirile. E criminal.

Cazul meu:
Se tot plangea lumea, pe buna dreptate, de ipocrizia, prostia si nesimtirea unor useri pe un topic, un topic de maxima audienta. Sever nu face nimic. Vine unul care da inclusiv conotatii sexuale prostiei si ipocriziei respective. Ii dau report post lui Admin, acesta bineinteles ca se face ca ploua. Dupa ceva timp postez pe "Ce va mai enerveaza" ca ma enerveaza Cocalarii care posteaza ofensator. Un habarnist se simte atacat de pe mine si ma face pe mine cocalar ca am folosit "plm" acum cateva sapatamani intr-un post .... asta asa din senin.
ii raspund respectivului cu :
"@cashflood: esti prost? te-am intrebat eu pe tine de vorba? am zis eu ceva de tine? tu de ce zici DIRECT la persoana mea?
Zii zau cu limba scoasa ca n-ai folosit niciodata in expresia "poola mea ..." si ca tu consideri asta ofensator ca si "stfu", "wtf".

Eu vorbeam despre ceva ce au mai remarcat, public, inca vreo 3-4 in ultimele 24 de ore, pe acest forum."


si-mi iau ban 2 zile. Iar cocalarii ipocriti isi vad linistiti de existenta lor pe holdem.ro.