miercuri, 17 februarie 2010

Vanghelie despre Geoana

Super tare!

Crima!!!
Auzisem de faza asta, e super tare!
Propun referendum s-o votam pentru proba la Olimpiada :).


Funeriu

M-am convis si cu baiatul asta.
Eram destul de entuziasmat si curios sa vad daca poate face o diferenta. Imi placea mult CV-ul lui, are omul suficienta expunere externa, s-a format in niste sisteme de invatamant mult mai bine puse la punct si mai ales mult mai deschise decat al nostru.
Probabil va reusi sa schimbe cate ceva pana la urma, in schimb, el ca si om are un caracter la fel de infect ca si Base sau Boc. Lucru care spre rusinea mea, desi logic, nu ma gandisem la el. E normal daca accepti sa-l ai ca sef direct pe Boc trebuie sa fii simultan si nesimtit si cam prost. Daca nu esti prost atunci trebuie sa fii obligatoriu INCREDIBIL de nesimtit, altfel nu se poate.
L-am vazut aseara pe dl. ministru Funeriu cum discuta despre problema cu blocajul pensiilor viagere ale spotivilor de preformanta medaliati international. Cum se lamenta dl. ministru despre cat de marsave sunt televiziunile gen Antenele, despre cum mint ele cu nerusinare vis-a-vis de aceasta problema, cum isi permit ele sa dezinformeze populatia. Cum ca nici macar nu exista o problema in privinta acelor pensii, chiar in urma cu 24h spunea dl. ministru ca a semnat ordinul de plata al acelor pesnii. Deci, nu e domne' nici o problema cu banii si plata acestor pensii, dar unii sunt atat de nesimtiti sa zica ca e o problema in acesta privinta. Ok o sa mai dureze cateva zile pana le apar banii ca asa e cu transferurile astea bancare, dureaza un pic, dar in mod cert totul a fost mare dezimformare si o mare nesimtire din partea celor care au reclamat ceva in aceasta privinta. Pentru ca el ca ministru face treaba si mai ales in cazul acestor mari sportivi, cei mai buni ambasadori ai tarii, dupa spusele lui, nici nu se pune problema sa nu-i respectam asa cum se cuvine, a fost si va fii o prioritate pentru el sa-i respecte pe acesti oameni.

Culmea e ca habar n-aveam despre ce vorbeste, nu am citit/vazut nimic despre aceasta problema, dar m-a lamurit tot dl. ministru imediat.

Pai cum gatu' matii mah dobitocule sa ai tupeul sa-mi spui in fata asa ceva dupa care sa spui tot tu:
"Cum am zis, am semnat chiar ieri ordinul de transfer al banilor, inclusiv pentru plata din Decembrie de cand nu le-am mai dat nici un ban acestor oameni."
Asta inseamna pentru el respect si lipsa de probleme in acesta privinta. Niste valori ale acestei tari care nu mai au cu ce trai inca dinaintea Sarbatorilor de iarna!