joi, 18 februarie 2010

Vointa populara

Va dati seama ca Base a reusit sa-si realizeze sistemul autoritar perfect?
Nu mai exista nimeni, absolut nimeni, care sa-i stea in fata!
Poporul i-a facut cadou asta.
Are un prim-ministru marioneta.
Un Parlament pe care l-a futut in gura de cate ori a vrut el, incat pe cei din Opozitie, de la cata m..e au luat de la Base, cred ca-i dor prea rau falcile ca sa mai deschida gura in fata lui.
Are 50% din tara care l-a legitimat deci foarte greu vor mai zice ceva acum, ba din contra mi se pare ca vegheaza activ la linistea lui.
Are pe ceilalti 50% din cetateni care in mare inca nu si-au revenit din soc, cum a castigat frate asta alegerile?!?! Nici acestia nu vor mai zice nimic la orice ar face Base pentru ca ar da deja in derizoriu, au zis atatea despre el si degeaba. Cred ca poporului din latura "invinsa" deja i se infiripeaza o placere sadica la fiecare aberatie pe care o scoate PDL-ul: "nah mah! va place asa?! asta merita tara asta! asta ati vrut asta aveti!"
Ma intreba cineva zilele trecute: "Ce e cu Base ca nu l-am mai vazut?"
I-am zis ca se relaxeaza, plus ca nu mai are motiv sa iasa la interval acum, a batut tot, are regimul prezidential perfect, nu are nici o raspundere dar controleaza TOT! Ce motiv ar avea sa mai iasa la suprafata el cand are in mana tota conducere tarii?
Partea frumoasa e ca nici macar nu-l poti acuza de dictatura, asta e partea geniala, are in jur toata conducerea tarii cu rang de sluga in fata lui si din pacate pentru noi asta nu e dictatura, e vointa populara.

Civilizatie

Intotdeauna m-a impresionat atmosfera de pe marile stadioane ale lumii. Mai ales atunci cand ceva, cineva, reuseste sa creeze un tot unitar din zecile de mii de participanti.

Foarte frumos e si faptul ca Andre Rieu le canta pe rand ambele imnuri, al lui Ajax si al lui Olympic Marseille, dar participa tot stadionul la fiecare.