joi, 25 martie 2010

Cazul Voicu

Mda ... e subiectul zilei, dar am aceasi scarba ca si in cazul SRS.
Vorbim pe presupuneri aici, nu de fapte concrete.
Fapt concret ar fi ca hotnews in general, ca e recidivist deja, si in particular autorii postarii stenogramelor submineaza securitatea nationala a statului! oamenii aia obtin niste inregistrari pe care nimeni, niciodata, persoana fizica, nu ar trebui sa le poata obtina, iar asta e un fapt concret. Aici ar trebui anchetat imediat cu toate fortele politiei, parchetului si serviciilor secrete: Cine sifoneaza informatii super secrete si probabil obtinute ilegal?!?!?!
E bine in schimb ca se incearca sa se faca ceva in privinta sistemului de coruptie din sistemul juridic romanesc. Problema e ca tot acel sistem corupt va trebui sa se pronunte, poate sistemul corupt de Base va fi mai puternic decat al celorlalti - dar nu cred ca asta e o solutie, sa ramana coruptia suverana a lui Base, macar acum sunt doua si dupa cum se vede isi scot ochii intre ele.
Doi la mana stenogramele alea nu cred ca vor exista in justitie, mai ales ca acum sunt corupte de expunerea lor la presa, deci e praf in ochi tot balciul asta, nu va avea finalitate concreta zic eu.
In alta ordine de idei niste puncte de studiu in acest caz:
1. Cand s-a sesizat parchetul in cazul Voicu?
2. Pe baza carei fapte, indiciu, reclamatie etc.
3. Cand au inceput interceptarile?
4. S-a luat aviz de la Judecator?
5. Ce s-a gasit are vreo legatura cu ceea ce a declansat cercetarea penală?


P.S. A nu se intelege ca nu sunt de acord cu anchetarea lui Voicu si ca nu mi-ar parea bine daca ar intra in parnaie, in afara de el, si alti catziva gen: Vanghelie, niste inalti judecatori si altii din PSD pana la neica Iliescu inclusiv daca se poate.

De vazut

Florin Chilian, mai mult decat pare la prima ascultare ;).


Vezi mai multe din Vedete pe 220.ro