vineri, 18 decembrie 2009

Nesimtirea ...

Acum ceva timp la Opel s-a desfasurat o campanie, odata cu lansarea noului Insignia.
Era ceva gen scos consum minim.
Campania era organizata de ProMotor.
Bun, mi-a placut ideea, imi place sa scot consumuri mici. Pe 1 Decembrie am facut un drum Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Blaj si retur, ei bine am scos consum mediu 4,5l/100km, si la dus si la intors, foarte multumit dat fiind ca am avut si viteza medie de deplasare de 70 km/h si vorbim de Dealu Negru, Valea Oltului ....
Bun, care e ideea: m-am inscris la promotie on-line si am asteptat sa fiu contactat de Dealerul Opel din Pitesti. Tot ce am obtinut din asta au fost newsletters constant de la ProMotor, prin ei m-am inscris, iar in dimineatza asta oferta auto de la Dealerul Opel Pitesti. Intre timp promotia s-a si terminat, bineinteles, iar pe mine nu m-a sunat nimeni atunci sa ma programeze la drive test. Chiar mi-ar fi placut sa vad cum se conduce Insignia asa din curiozitate. De cumparat nu o sa-mi cumpar niciodata un Opel, e ok masina, dar odata ce iti iei un BMW ... nu cred ca-tzi mai cumperi vreodata altceva, eventual Mercedes, poate ... cand mai imbatranesti.
Ideea e ca sunt tare nervos acum pe faza asta, mi-au luat adresa de mail atunci, nu m-au sunat ca sa particip la promotie, dar ma spameaza acum cu ofertele lor.
Si apropo, cea mai tare masina pe care mi-au trimis-o in oferta asta este un Insignia 2.0 CDTI, care costa 26.000 euro si care este muci fata de BMW-ul meu 320d din 2001 si care m-a costat 8500 euro.
130 CP vs 136 CP la BMW care vinde motorul asta incepand cu 1998 si Opel in 2009 mi l-ar da cu 130 CP, lol!!!
demaraj peste 10,4 sec vs. sub 10 sec. la BMW
consum 4,7 extraurban vs 4,5 cum ziceam mai sus la BMW, si scot si mai bine daca merg chitit pe consum.
cam asta e diferenta intre o masina de clasa premium ca BMW(Mercedes, Audi, Lexus, Infiniti) si Opel(VW, Ford), cei din urma nici dupa 10 ani nu ajung la nivelul celor din clasa premium. Si neinformatii considera ca la clasa premium platesti sigla ...