luni, 25 ianuarie 2010

Leaderboard

Cand incepusem cu SNG's, si-mi merge bine la inceput, ma gandeam ca am ceva sanse la LeaderBoard-ul lunar, dar acum vad ca am cazut rau. Numai Asul sau am2ashi ar mai scoate-o la capat, eu si sa vreau nu cred ca am timp sa mai pot face ceva in numai 6 zile.
Plus ca leader e contul lui Touche care joaca destul de constant. Partea funny e ca profitul lui e facut la SNG de 3$ :). Brava lui!


2 comentarii:

  1. Mdap..ma gandeam sa intru si eu la leaderbord, dar am jucat ca spartu' zilele astea rush. Cat despre stg ..probabil o sa intru din februarie.

    Am vazt' ca ai revenit, si e f bine..
    Oameni mei o duc destul de rau (au urcat la 6$ si si'au luat'o amandoi in freza), asa ca ai sanse la locu 1 (daca tragi tare). :D

    RăspundețiȘtergere
  2. mda, la 6$ probabil e si o mica diferenta de nivel, am bagat si eu nasul putin la 11$ si nu mai e ca la 6$, mi-am luat-o putin. Si in plus la 6$ apare si ghinionul scarbos :D.
    Oricum, spre sa inchid luna jucand la 11$. Cand trec, daca trec, de 30 de B.I. in cont pt. 6,5$, o sa joc ce am in plus la 11+1$, sa vedem daca ma stabilizez acolo.

    RăspundețiȘtergere