luni, 18 ianuarie 2010

SNG's 18.01.2010


mda, lasam ziua asta pe minus, nu am jucat foarte bine, se putea juca ceva mai tight, dar daca macar la una din mainile urmatoarele n-as fi avut ghinion terminam ziua pe plus:




















sunt vreo 9 maini, vreo 3 sunt la limita dar la majoritatea, in rest, eram favorit. Le-am postat ca sa-mi tin moralul ridicat si sa-mi vad de treaba mea ca nu joc chiar prost.

6 comentarii:

  1. Mana 2 dai raise 5BB cu 66 – gresit
    Mana 3 dai raise 3,5BB cu AQ’o – iar e prea mult. Daca ratezi flopul si faci cbet esti comis sa dai ai.
    Mana 4 dai raise 11BB cu KQ’s – greseala imensa chiar daca joci cu fishi. Nu e relevant dar utie’te ce sanse ai individual cu fiecare dintre ei: QQ sau A7.
    Mana urmatoare, la HU dai iar AI cu A7 > greseala imensa pentru ca iti anulezi avantajul pentru a intra intr’un flip cu adversarul. Avantajul tau e ca esti mult prea bun ca sa le dai adversarilor asa sanse mari. Miniraise e mai bun.
    Cu AA alegi sa faci miniraise 2XBB. Acum ti’a iesit ca ai Indus un re raise, cand nu iti iese te trezesti intr’un multiway pot. In loc sa creezi un pot mare preflop le dai sansa la aia sa iasa din mana la flop daca nu au nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. deci majoritatea mainilor sunt late-stage agresivity, ca sa zic asa.
    **********
    mana 2, e joc de bubble, raise 5BB pt. ca aveam limper, CL care juca multe maini, asa reusise sa-i elimine pe restul atat de rapid, apoi pe flop AI pt. ca-l stiam ca plateste cu un A in mana acolo.
    *********
    mana 3, eram UTG si nu doream prea multe calls acolo, chiar si la 2,5 BB tot se ajunge AI pe flop si ghinionul meu ramane in picioare.
    *********
    mana 4, vrei sa zici call nu raise. Da, imi place sa joc KQs din button cand sunt mai multi in mana, era o masa loose, iar pe flop am mers AI cu best hand.
    *********
    mana 5, HU, era o istorie acolo, recuperasem, era usor tiltat, il tot stresasem cu AI pre-flop pana atunci si-l simteam ca-mi da call acolo cu un small pocket sau orice poza in mana. dar in mare da, e gresit jucata mana.
    *********
    mana cu AA, pai vezi, d-aia cu dau min-raise cu AQ din UTG, pentru ca min-raise atrage shove si trebuie sa cam dai fold. Am jucat special pentru a atrage shove sau un K/A high in mana si sa scot valoare pe flop. Situatia s-a dezvoltat perfect ... si? la ce bun?

    RăspundețiȘtergere
  3. Man discutam de 6max microlimit. Aia sunt idioti. Tu nu trebuie sa le dai la idiotii aia mai multe sanse decat merita. Cu idioti eu cred ca trebuie sa joci altfel. Regula de baza (parerea mea) e miniraise. Ii naucesti mai ales spre final.

    Nu poti sa joci asa perechi mici. La un flop cu overcards esti batut. Perechile mici le joci pentru set in stadiu' ala.

    la mana 3 nu l'am vazut pe ala. Dar oricum nu dai ever never call acolo. Call 11BB cu KQ's ? Ce bati acolo? De la ce iei valoare ?

    RăspundețiȘtergere
  4. da, folosesc min-raise si pentru furt, si pentru valoare, variez cat pot de mult. Aici sunt totusi niste maini la care am avut ghinion. Nu poti in dinamica jocului sa joci toate mainile perfect, sau cum le-ai juca acum, cand te uiti de la distanta la ele, nu cand ai 4 mese si 3-4 insi la fiecare.
    Bine .. asta e si scopul discutiei - acumulare experienta sa-mi fie mai usor in viitor.
    Cum trebuie sa joc small pairs? Pe flop cu Over dau fold, nu am pirdut prea mult, pe flopul ala merg AI, am explicat de ce.
    Cu KQs, dau 300 chips in multi-way pot, din BUTTON! Am suficiente sanse de straight sau flush ca sa termin un QQ, KK, AA acolo, chiar si AK pe A sau K high flop. E o mana care imi castiga mult si care se dezvolta bine, trebuie doar sa dau fold sau s-o joc prudent pe Q/K high flop ca poti avea in fata un Q/KA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa joci toate mainile perfect. Sau macar sa incerci. Asta inseamna ca nu trebuie sa faci greseli flagrante. Call 11BB (aprox un sfert din stack) cu UTG limper din button cu KQ's e o gresesala flagranta. Poti sa postezi pe forum sa vezi ca e gresit. E o greseala ENORMA !!!!
    Acum ai dat peste idioti si au jucat rau. Dar in mod normal primeai raise de la ala cu QQ sau de la UTG si erai obligat sa arunci. Daca totusi dai call (pentru ca ai odds) atunci esti de obicei mult in spate.
    La un flop cu K sau Q xy nu stii daca esti in fata pentru ca initial raiseru' poate avea AK sau AQ

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, inteleg ce spui, am zis ca ma intereseaza flopuri de straight sau flush la KQs. Nu o vad chiar ca pe o greseala ENORMA, dar nici recomandabil nu zic ca e, in schimb mai faci si astfel de jocuri, nu poti fi ABC mereu ca nu-tzi mai creezi situatii favorabile.
    In particular, la tipul asta de STG, nu ma simt rau nici cand am 750 chips, peste 1.000, cum as fi ramas aici, sunt chiar OK.

    RăspundețiȘtergere