luni, 15 martie 2010

Scopuri inalte

In viata e bine sa-ti fixezi scopuri inalte ca sa ai catre ce trage.
Eu sunt cu BMW seria 3 si probabil o s-o schimb cu un seria 3 break, tot SH, dar cand o sa ma fac mare o sa vreau asa ceva:



Se lanseaza zilele astea si este cel mai frumos break de la BMW de pana acum si dupa parerea mea la ani lumina distanta fata de orice altceva existent.

4 comentarii:

  1. Este frumoasa in interior, imi place spatele,dar nu e nimic spectaculos in design, toate detaliile sunt luate de pe masini deja existente, stopurile de la seria 7, farurile de la seria 3, profilul de la seria 3, etc. si parca arata ca un mic conglomerat de idei deja existente. Ajungand la bot, nu-mi place deloc cum au desenat spoilerul fata, cu imbinarea catre capota mergand in sus, in loc de in jos. Parca accentueaza un nas cocosat, sau ceva de genul asta, asa cum la seria 1 au facut linia laterala sa fie concava in loc de convexa, ca la o barca.

    In concluzie nu, nu-mi place. Cu siguranta sunt detalii care imi plac la ea, dar ca ansamblu e un mess. Sorry!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaa, vrei sa stii care e cel mai frumos break de la bmw imo? Ala ca al tau (98-2005), asa ca daca asta vrei sa iti iei, good luck, e o masina mai frumosa decat noul seria 5.

    RăspundețiȘtergere
  3. nasul ala carn mi-a sarit si mie in ochi.
    Dar masina per total imi place, e mai fluida si mai agresiva decat orice alt break as avea in cap acum.
    apoi nu cred ca e ceva gresit in a imprumuta de la celelalte modela ale marcii, asta se face oriunde si mi se pare normal.

    RăspundețiȘtergere
  4. si da, si mie imi place mult breakul de E46.

    RăspundețiȘtergere